Witajcie,
minął długi czas od zakupu, a Ja zdążyłem zrobić tylne hamulce, kupić większość tłumików wraz z nową rurą co biegnie wzdłuż progu, silnik na zapas i innych części, ale nie było okazji się tu pochwalić.
Zapastowałem skóry, zrobiłem konwersję na czynnik R134A i pare innych rzeczy by się jeszcze znalazło.
Postaram się wkrótce wrzucić parę fotek z prac
_________________ Mobilny Serwis PAT-Adam Szafrański,mechanika pojazdowa z dojazdem 506-808-510
Siemano ludziska.
Baccara ma się dobrze,uszczelniony kolektor ssący,dorobione uszczelki przepustnicy w ilości 3 szt.trwa montaż nowej chłodnicy wody,zegenerowałem alternator,powymieniałem paski napędowe alternatora i sprężarki klimatyzacji,umyłem silnik,zregenerowałem rozrusznik,wymieniłem rurę do tylnego tłumika i coś tam się jeszcze pewnie by znalazło.
_________________ Mobilny Serwis PAT-Adam Szafrański,mechanika pojazdowa z dojazdem 506-808-510
Siemka w Nowym roku.
Baccara dostała nowy komputer, nowy zbiornik płynu chłodniczego, nowa chłodnicę wody, została odświeżona komora silnika, czeka nowa Ori szyba przód na wstawienie.
Silnik pali na widok kluczyka,
Trzeba coś działać, Ja na szczęście nie musze ruszać elektryki, co najwyżej zaimpregnuje styki w komorze i tyle, chwal się bo na forum nic się nie dzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum