Inne czasy - inne auta - inna jakość.
Daję głowę, że w czasach produkcji R25 taki ranking wyglądałby zupełnie inaczej, a japończyki to może by się załapały gdzieś na samym końcu
To tak ----ąc od nieczytalności rankingów
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
No to czas uwierzyć popatrz że to tylko jedna omega...a ile tego jest na polskich drogach... (pozatym ile taniej )niestety prawda w oczy kole...i nie zebym jechac chciał po reniach... i pugach bo sam jestem w nich zakochany ...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-05-23, 20:04
Ten peugeot i renault na jednym miejscu to jakos mi nie pasuje -nie pasuja mi RAZEM, nie wynikalo to z mojego postu.... jednak jakos mi sie wydaje ze Renaulty sie mniej wykanczaja na drogach:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum