Wysłany: 2006-05-25, 15:34 PIKUR Cesarka 2006 - Kolumna Renatek z Łodzi
Witam wszystkich
Widziałem na SBoxie że był poruszony temat wyjazdu na PIKURa z Łodzi w kolumnie i kolega Oleks również o tym wspominał na forum.
Proponuję żeby wpisały się tutaj te osoby z Łodzi i okolic które są już pewne na 100% że jadą i chciałyby się przejechać za zlocik w kupie (bo jak wiadomo w kupie siła i kupy nikt nie ruszy ).
O której w sobotę i gdzie ew. się spotkamy?
Ja proponuję żeby spotkać się w Łodzi o godzinie 10 pod gean't - em na Piłsudskiego, poczekać z pół godziny aż się wszyscy zjadą i ruszyć do Cesaki .
Jeszcze jedno.
Czy dla osob spoza Łodzi które też jadą na ten zlot byłoby dużym problemem żeby nadgonić te 12km do Łodzi???? Jeśli nie to można by było całym klubem w kolumnie się przejechać i wszystkich zakasować .
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-05-25, 18:23
Ja mysle, ze jak znajde geanta na piłsudzkiego to pojawie sie i dolacze do kolumny... to tak na 90% - najwyzej oczywiscie nie pojawie sie i dojade bezposrednio do cesarki:)
Kurcze juz nie moge sie doczekac:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Hej Szopen z Radomia to Ci trudno będzie nie trafic do Gean'ta na Piłsudskiego . Wystarczy że wyjedziesz z Radomia na Łódź ulicą Przytycką (czyli będziesz jechał przez Tomaszów Maz. a nie przez Piotrków Tryb.) będziesz ciągle ciął na Łódź i jak już do niej wjedziesz to walisz cały czas prosto i w pewnym momencie po swej prawicy ujrzysz właśnie tegoż Geant'a o którym mowa .
Ja się na to piszę - choc ja wolałbym pojechac sobie Pomorska, przez Nowosolną, Skoszewy Stare i dojechać na Cesarke drogą co prowadzi z Brzezin do Strykowa. Lubie takie trasy polem, lasem bez ruchu i bez korków. Zostało mi to z czasów jak ganiałem starymi motorami
ale jak wszyscy to wszyscy - ja się nie wyłamuję
[ Dodano: 2006-05-26, 17:26 ]
Szkoda mi tylko że Grzybki nie mogą - ale komunia to komunia - trudno.
pomysl jak najbradziej ok! jesli bede jechal w piatek to z kolega Tomala wpadniemy razem do cesarki a jesli by okazalo sie ze bede jechal w sobote to podjade i ja ten parking!
niestety nie wiem czy bede 25ka bo od 2 tygodni stoi w warsztacie ale i tak bede jakims substytutem
Blondas ale jak cos to przyjedz swoim magicznym sejem, nie wiem jak inni ale ja chetnie go zobacze No i nie żebym nie wierzył w powrót do zdrowi naszej klubowej Baccary numer 1
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-05-29, 15:53
A ja chyba wiem co blondas wykombinowal i czemu nie przyjedzie sejem, jakos ten usmiech na gebie mnie chyba nakierowywuje na dobry tok myslenia:).. Blondas moge sprobowac zgadywac?
p.s szkoda, ze nie sej bo tez chetnie bym go zobaczyl:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum