Do Dekaema - ja mieszkam koło ronda Lotników Lwowskich - jak przejedziesz pod wiaduktem kolejowym na Pabianickiej i przez rondo na Al. Politechniki to później po lewej masz stację Orlen a po prawej Dea (Shell) i na światłach w lewo (w obywatelską) i w pierwszą w lewo i pierwszą w lewo (czyli 3 razy lewo) i masz małą uliczke bez wylotu (Nad Jasieniem) ja tam mieszkam i Renie wystawię przed dom. W dalszą droge pod Geant pojedziemy razem. Co ty na to?
Hej Adam ja jestem za .
Przy okazji możemy zgarnąć po drodze Goalkepera żeby się nie błąkał po Łodzi .
Goalkeper co Ty na to?? Poczekalibyśmy na Ciebie na którejś z tych stacji benzynowych.
Jeszcze dzisiaj postaram się zamieścić tą mapkę żeby wszyscy chętni "zza granicy" wiedzieli gdzie jechać .
na 99,9% bede jechal z kolega Tomala od strony szczecina-koszalina w piatek ale nic nie stoi na przeszkodzie by wyjechac pod market do Lodzi po reszte klubu i wjechac na teren zlotu razem
co do zagadki rozwiazanie jak pisal Tomala na miejscu
Dekaem, no nie ma sprawy bedzie coolowo tylko jest jeden warunek - musisz wrzucic mapke jak nie masz gdzie to dam ci namiary gdzie to mozna wrzucic
Adam, juz przestudiowalem mapke jak do ciebie dojechac i podejzewam ze nie bede miec problemu w razie co to zadzwonie do ktoregos z was tylko poprosze o numerki telefonu
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
jasne mój nr telefonu to 500527665 - spotykamy się z Dekaemem i Goalkeperem - Nad jasieniem lub na ktorejs z tych stacji do uzgodnienia - i robimy kolumne do kolumny
Adam, to ja sie u ciebie bezposrednio pod domem zjawie i zatrabie
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
oleks, jezeli wprowadzil cie w blad dialog pomiedzy mna a Adamem i Dekaemem to sie nie przejmuj my sie spotykamy pod domem Adama a pozniej zwarta koluna uderzamy pod Geanta
Dekaem, ja jestem za tym zeby jednak zrobic fuzje kolumna kolumna te pare kilometrow w te czy w druga strone to podejzewam ze nie robia roznicy, najwazniejsze zeby byl efekt a to sie liczy najbardziej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum