blondas, Ojjjjjjj Panie Prezesie taki blad popelnic, normalnie daliscie sie w blad wprowadzic jak mlody nie ladnie nie ladnie
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
no wiec tlumacze.
podajac w sklepie,serwisie nr nadwozia celem zakupu swiec do V6ki wyskakuja 2 rodzaje swiec...zakupujecie i macie jaja jak berety...
ALE...gdy podacie dodatkowo jeszcze nr silnika to wyskakuja te odpowiednie ktore sa do waszego silnika! sam bym nie dal wiary ze to moze miec taki wplyw na prace skrzyni biegow w szczegolnosci gdybym nie mial takich problemow! (2 tygodnie w warsztacie)
a co do swiec... moja renia zazyczyla sobie takich z literka "R" co oznacza ze w srodku jest rezystor....i o ten szczegol sie rozchodzi
podejzewam ze to ma znaczenie tylko w przypadku aut z automatem ale moge sie przeciez mylic prawda?
takze reasumujac jestem z automatu do konca zycia wyleczony!
blondas -jesteś poprostu boogatszy o nowe doświadczenia związane z automatem
a że trwało to 2 tyg. to mowi się trudno i....kocha się dalej
tak więc na zlocie będzie o jedeną RENIĘ więcej
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
blondas, a co byl za problem wykrecic swiece i zobaczyc oznaczenia, z reguly sa to oznaczenia skladajace sie z dwoch lub trzech liter na poczatku po tym nastepuje sekwenca dwoch cyfr i dalej jeszcze dwie literki, podejzewam ze jakbys wjechal do nas do sklepu w kaliszu przy ulicy lipowej to bys nie musial dawac reni na 2 tygodnie do lekarza
PS.
o ile sie orientuje to na silniku jest naklejka na ktorej pisze jakie swiece sa odpowiednie dla tego silnika
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
nie do konca jestem pewien...
na wewnetrznej stronie oslony kopulki byly oznaczenia swiec jakie powinny byc w tym aucie i rowniez byly te ktore wlozylem pierwotnie...
poza tym 2 elektrykow sugerowalo sie awaria gdzie indziej skoro blad szedl do komptera skrzyni biegow wlasnie od silnika
w kazdym co badz razie mam kolejna lekcje pokory...
blondas, powinna byc naklejka na pokrywie silnika co jest z wlewem oleju taka szaraz z zoltymi napisami, w cesarce ci pokaze jak to powinno wygladac
otóż to - powinna być naklejka jakie świecie do tego modelu idą... Ale powiem Wam jeszcze coś ciekawego - na przyszłość - liczy się opór kabli - to na wypadek jakby rezystora nie było w świecy... zawsze w przypadku kłopotów z rozruchem i innymi anomaliami po wymianie świc, kabli - wrócić do starej wiązki i sprawdzić czy ustarka się powtarza... Jeśli nie - to znaczy że któryś elemet z nowych wymienionych zawiódł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum