_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
blondas, a na co Ci mapka nie wiesz ze w lodzi wszystkie drogi prowadza do geanta ?
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
LoL to bedzie nie zla kolumna , juz z podniecenia zaczalem cacykowac cala renie narazie siedze w srodku i ja doprowadzam do nalezytego wygladu no i na koniec kompiu kompiu zeby sie ladnie swiecila chyba bedziecie mi zazdroscic bo bedzie najpiekniejsza o ile PREZES swoja Baccara nie przyjedzie
hyba bedziecie mi zazdroscic bo bedzie najpiekniejsza o ile PREZES swoja Baccara nie przyjedzie
chyba żarujesz Jak przyjąda klubowe strzały (bordowa (moja) i czarna (Konrada, niestety nic pewnego), Baccara (to poza konkurencją) no i Szopena to reszcie bedzie wstyd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum