poniewaz 1 czwartek wypada w czasie gdy mam nadzieje wiekszosc z nas bedzie an zlocie w cesarce proponuje aby przeniesc ów spot na czwartek 8 czerwca..
a poniewaz byly rozne pomysly co do godzin w jakich nasze spotkania mialy by sie odbywac slucham propozycji??
data 08.06.06 jak nabradziej żaden problem a godzina? no ja nie wiem jak to bylo z tymi zastrzezeniami ale proponuje 21 30 ... ? może być taka godzina?
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Na majowym spotkaniu na czacie doszlismy do wniosku ze i tak trzeba ustalic godzine spotkania na pozniejsza w porze letniej bo wiadomo jak to jest... Godzina 21 a nawet 22 moze byc.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
może być - wieczorem internet z TP S.A. jest tańszy. Chociaz ja ostatnio nie moge się dostać na czat. Pisze mi, że mam sie zalogowac jak ja juz jestem zalogowany
No cóż jeśli chodzi o 21 nie ma problemu. Natomiast 22 to granica po której ide w kimonko. Niestety piatek pobudka jak zwykle 4,30 i 300km przede mną. Oczywiście jeśli ogół zadecyduje późniejszą wersje to najwyżej 15 minut pobęde z wami na czacie a potem juz tylko duchem )))
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
szkoda ze nie ma naszej ulubionej cyferki 25 bo tez godzina taka bylaby spoko
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum