blondasa renia musi byc w 100% oryginal, wiec dla blondasa w Polsce nigdzie nie bylo tych lacznikow u mnie laczniki stabilizatora sa po 40zl do '88 roku i po 58zl po '88 roku, tzn byly bo nie widze ich w komputerze
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
kicek, swieta prawde piszesz, jak ja cos zaboli to od razu do zaprzyjaznionego mechaniora smiga
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
goalkeper-dlaczego jest taka roznica w cenie u Ciebie i RENAULT??
i czy mowimy o oryginalach czy zamiennikach bo wiezyc mi sie nie chce ze sa zamienniki????
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2006-06-07, 18:39
W ASO wszystko jest drogie dla przykladu podkladka pod wkret mocujacy przedni blotnik kosztuje 4,68PLN ale nie zgadniecie ile trzeba dac za srubke mocujaca sworzen do wahacza.... UWAGA! 64,07PLN/sztuke!! oczywiscie do tego trzeba jeszcze nakretki i podkladki, naszczescie tansze bo po okolo 4-5zl/szt
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Jeśli chodzi o tylny łącznik, to wszystkie jego elementy występują osobno. Wystarczy kupić same gumy. Śrubę, podkładki, nakrętkę kupisz w każdym markecie budowlanym. Rurkę uciąłem z podnośnika takiego hydro-marketowego, ale pewnie też w markecie się znajdzie. Całość to jakieś 80 zł za szt. ( orginalne gumy z ASO tak nabiły 4 szt/stronę)
No po prostu nie to auto po tej naprawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum