no i dobrze Cie uczyli...
a slowo SUPERLIMUZYNY to mialo tak byc od samego poczatku coby kazdy wiedzial ze te 2 slowa sa ze soba nierozerwalne jesli chodzi o model r25
no ok... czasem tylko jestem jakis taki drobizgowy...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Rene [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-09, 20:27
wy tu gadu gadu a ja dzis zrobilem pierwszy prototypowy uchwycik zawiesilew kawalek szmatki wycietej z starego przescieradla i jak dla mnie jest ekstra !
i tu jest problem a to dlatego ze nie posiadam cyfrowki wole tradycyjne aparaciki typu Zenith no i jako ze jestem bezrobotny jeszcze sie nie dorobilem ale postaram sie od kogos pozyczyc i jak tylko bede cos mial napewno przedstawie musze tylko zrobic jeszcze jeden taki uchwycik na druga strone bo na razie zrobilem tylko jeden ale juz renia wyglada dostojnie
Rene, no tylko pogratulować
blondas, a jak to bedzie z kosztami ? jakaś składeczka .. wiesz ju.z coś może wiecej?
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Rene [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-10, 19:41
hmm jesli ma zrobic tego wiecej to musial bym jakis stempelek zrobic do takiej malej praski ktora posiadam bo ten prototyp to wyklapalem recznie w imadle i mlotkiem i to troche trwalo a jak zrobie jakis przyrzadzik czy stepelrk do wyciskania ksztaltu tej blaszki to bedzie szybciej o kosztach jeszcze narazie nie ma co mowic jak dorobie drugi uchwycik i zamontuje dwa do reni to pozycze jakiegos aparata i wstawie fotki i wtedy zobeczycie jak to wyglada
a moze takie cos jak to teraz smigali z flagami Polski, opuszczasz szybe lekko nakladasz ten plastik na szybe i podnosisz
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Rene [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-10, 22:34
do tego wynalazku co wymyslilem to watpie zeby cos bylo w castoramie a co do flagi w oknie tooo hmm to juz nie bedzie to. Flage w oknie to moga sobie wywiesic dresiki w golfach i innych tego typu a nie w limuzynie reprezentacyjnej-tak mi sie wydaje ja tam zrobie u siebie takie jak wymyslilem pewnie nigdy ich nie wykorzystam w zadnym SPOTkaniu ale mam taka wizje i musze ja zrealizowac to chyba z zamilowania do Reni i jej upiekszania. .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum