No to ja już mówie... ze bym był za pierwszym terminem czyli 22-23... ponieważ egzamin ktory mam jutro poprawke bede miał właśnie w sobote 29 lipca:) a zakładam że go jutro obleje to jest nawet bardziej niż pewne...
dlatwego narazie nie deklaruje się ponieważ taka sytuacja:) jest...
ale jakby mi sie jutro udało (w co wątpie bardzo) no to myśle że może namiocik... chociaz wole domek:)jednak a gaz ... jak to patryk powiedział... za 1,70 ... to ja umiem liczyc i licze na siebie:) hehe
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
nie podaje cen ani lokalizacji celowo...
dopiero jak mi sie zadeklaruje okreslona liczba ludzi i zdecydujemy kiedy chcemy ten zlot
to pojade i wplace zaliczke...
wczesniej nie rusze tematu bo nie da sie inaczej...
blondas, no bez jaj, troszke to brzmi jak naciaganie (bez urazy), powiedzmy ze zgodzi sie duzo osob a sie okaze ze zlot jest gdzies na mazurach i teraz jak mam sie zdecydowac na to jak nie wiem ile siana moge przeznaczyc na takie przyjemnosci:
Raz: ile klockow tam jest i ile trzeba przeznaczyc na picie dla renaty
Dwa: ile bedzie kosztowac domek ewentualnie pole namiotowe (pole to podejzewam ze grosze)
Trzy: trzeba jeszcze cos zjesc i sie napic
Chyba kazdy chcialbym wiedziec co i jak a nie kota w worku wybrac, chyba nikt ZONKA nie chce wyhaczyc.
PS.
Nie znajac cen to na chwile obecna to powiem ze moze mnie nie byc - chyba raczej niz moze, powodem tego jest tak czekam na wymiane szybki 300zl, w czerwcu jakos przegladzik jak dobrze pamietam date 200zl czyli 5/7 pensji idzie od reki chyba ze zaczne robic jakies machlojki w sklepie
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Ostatnio zmieniony przez Goalkeper 2006-06-18, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Koledzy!! Jasne - zlot letni mial być gdzies w środku Polski. Przypominam, że geograficzny środek naszego kraju jest w miejscowości Piątek. Obok jest ciekawa miejscowość - Sobota - z kompleksem zabudowy folwarcznej, ciekawym kościołem itp, itd. Niedaleko jest też miejscowośc Biesiekiery z ruinami zamku.
Była tez mowa o zalewie Sulejowskim. Nie mówie zaraz o Borkach ale jest np. taka miejscowość Zarzęcin. Jest tam pole namiotowe, domki i stanica harcerska.
Dobra propozycje dał tez Patryk. Jechaliście kiedyś kolejka Rogowską? Trasa prowadzi az do Rawy Mazowieckiej i na specjalne zamówienie można odbyc ją całą. Super!! A arboretum?? Jest co oglądać. Lokalizacja pomiędzy Łodzia a Warszawą (lub odwrotnie jak kto woli).
Przypominam, że z Łodzi nas troszke jedzie a jeśli o mnie chodzi to na Mazury czy w Bieszczady naprawdę mimo najlepszych chęci nie dam rady.
[ Dodano: 2006-06-19, 09:02 ]
zapomniałem dodać, że pasuja mi oba terminy
nie mam jeszcze planów na lipiec, tak że pasują mi oba terminy.Może pomyśleć o termine
piątek-sobota-niedz ??
piszę się na domek
wydaje mi się ,że im więcej nas będzie , tym blondas lepszeceny załatwi
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Ostatnio zmieniony przez tomala 2006-06-19, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Dobra propozycje dał tez Patryk. Jechaliście kiedyś kolejka Rogowską?
niestety ta propozycja nieważna bo nie ma gdzie sie zatrzymac ośrodek usuniety jezeli bedzie gdzieś niedaleko tej trasy to bedziemy mogli wybrać sie na wycieczke, ale nie wiem do konca czy to ma sens
Zarówno jeden jak i drugi termin mi odpowiada więc na to pytanie mówię pewnie TAK
Gorzej z miejscem tzn domek czy namiot. Tutaj podobnie jak większość musze wiedzieć gdzie jedziemy i jakie koszta aby cokolwiek ustalić . Niestety druga połowa od dłuższego czasu na bezrobotnym siedzi więc fundusze mamy ograniczone
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
No i znowu szykuje sie ekpia z Łodzi Miejmy nadzieje że wszsytko wszystkim bedzie pasowało A co do tego Rogowa to sam nie wiem http://rogow.i-gmina.pl/b.../turystyka.html tutaj jest wzmianka o ośrodku nad za;ewem Brzmi nieźle ale nie wiem czy to jest w koncu czynne Ale z tego co wiem to Blondas ma już miejsca upatrzone wiec nie róbmy zamieszania
Ja tez nie mam jakis konkretnych planow na dzien dzisiejszy wiec wstepnie jeden i drugi termin pasuje, co do noclegu itp to poki co nie jestem w stanie potwierdzic konkretnie.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
cena nie jest jawna bo i jak moze skoro nawet ja nie wiem ile i czego mam zarezerwowac....a przeciez cena zalezy wlasnie od ilosci ludzikow ZDECYDOWANYCH na 100%
celowo nie podaje ceny bo roznie moze wyjsc i wydaje mi sie ze tylko wprowadzi niepotrzebne jalowe dyskusje na temat ktory teraz jest w dalszej kolejnosci z tych waznych
do konca tygodnia czekam na deklaracje tych co sie nie wpisza bede atakowal telefonicznie lub mejlowo i tak jak juz pisalem gdy cos ustale to sie publicznie pochwale co ,gdzie ,kiedy i za ile....
jedno co jest na dzien dzisiejszy pewne najpozniej za tydzien bede mial podkladki pod tablice dla chetnych w BARDZO atrakcyjnej cenie...
no ale choć troszeczkę rąbka tajemnicy ;D
pozatym...
Adam napisał/a:
Koledzy!! Jasne - zlot letni mial być gdzies w środku Polski. Przypominam, że geograficzny środek naszego kraju jest w miejscowości Piątek
no ale on sie nam moze przestawic:) wg nas poniewaz ten srodek tyczy sie całego kraju a z tego co widze to czesc pd- zach jest praktycznie malo obecna na forum i na zloty nie przybywa...co za tym idzie... srodek nam sie przestawia dla mnie osobiscie to kazdy zakatek polski odpowiada zwarzywszy ze to są w końcu WAKACJE !!!!!!! tylko jedna prośbe ma byc Ładnie;) no i parasolki zeby były
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum