yyy a nie nasunal sie komus pomysl zeby zrobic u przedstawicieli osrodka jakas symulacje dajmy na to, liczac srednio 2-3 osob na domek i powiedzmy tych domkow z 10, i pozniej inna symulacja np na 5 domokow i na pole namiotowe co za problem, tak zeby bylo wiadomo pi razy drzwi przyblizona cene za takie atrakcje
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Goalkeper, wielkich obizej nie ma co sie spodziewać... jesli taka bedzie liczba ludzi jak sie zadeklarowała... ja to myśle sobie że 30 doba/os to już chyba będzie góra...(no mogę się mylić) + dojazd... tak więc rozbijac świnki i jedizemy na Zlota:P letniego...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
bede musial przemyslec sprawe i uzgodnic z kobieta a pozniej dam odpowiedz
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Dla mnie osobiście nie musi byc domek - wolałbym miejsce na namiot. Licza sie koszty (czyli odległośc też). Własnie wyprawiam młodego na obóz i cholera ze wszystkiego wyrósł. Ale mam chęc przyjechac i deklaruje się jako 50/50 (bo nie znamy miejsca i odległości).
Jeśli nie Sulejów i okolice to przypominam, że jest jeszcze zalew Jeziorsko. Co prawda on jest bardziej na zachód od Łodzi.
Chyba, że zrobimy zlot rycerski na zamku w Łęczycy.
A znacie taka miejscowośc jak Chodecz??
no jasne... ale o takim zlocie gaduły już są prowadzone prawie od zlotu zimowego... wiec co Ty mi tu o kosztach... mozna przeciez nazbierać sobie... wogole bez najmniejszego sensu jest takie tłumaczenie... ja rozumiem chwilowo coś się stało że się nei udało ale ... prawie zawsze:) no sorry ale ja odpadam już.....(pozatym gdybym tak myślał to gdzie ja bym pojechał... chyba tylko do lublina na zakupy... i to tez....hmmm )
ale dobrze koniec tego wątka bo tu jest mowa o czym innym....
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Czyli załatwione - Patryk dzwoń do wujka niech szykuje dworek na nasz przyjazd. Jest duzy podjazd pod domem??
podjazd jest ale dworek spalony pożar w zimie no i teraz średnio to wyglada może w przyszłości
Konrad napisał/a:
no jasne... ale o takim zlocie gaduły już są prowadzone prawie od zlotu zimowego... wiec co Ty mi tu o kosztach... mozna przeciez nazbierać sobie... wogole bez najmniejszego sensu jest takie tłumaczenie..
tez tak uważam, ale tak jest w większości przyapdków decyduje chwilowy brak kasy
Konrad napisał/a:
ale dobrze koniec tego wątka bo tu jest mowa o czym innym....
Niech w końcu kolega Blondas raczy uchylic rąbka tajemnicy - co to za miejsce. Widzę że tu juz nic nie wymyślimy i temat nam sie rozmywa. I wóz albo przewóz. Ale lepiej zeby pasowało dla jak największej liczby ludzi. No bo przeciez chcemy sie spotkac w dużym gronie.
Ja nie wiem... ale mam wrażenie, że wyjazd od domu powyżej 150 km.. jest dla niektórych czymś strasznym
mam nadzieje ze na narzekaniu sie skonczy a i tak przyjedzie duzo ludzi i aut...
kazdy kto zawita na spocie bedzie mial okazje kupic podkladki nasze klubowe pod tablice oraz dostanie za free naklejke nasza z pierwszego ogolnopolskiego zlotu milosnikow R25
Witam
Ja się deklaruję na 90%, że przyjadę (10% zostawiam na rzeczy ode mnie niezależne).
Blondas jest facet z głową na swoim miejscu i nie sądzę żeby wyskoczył z tekstem że zarezerwował nam zaje.... osrodek w Szczecinie bo Jemu też zależy na tym żeby było na zlocie jak najwięcej osób.
Co do mnie, to najbardziej mi odpowiada termin 29-30.07.06 i nocleg w domku dla 2 osób.
A jak wpadnie na taki pomysł-i załatwi noclegi na barce
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum