Wysłany: 2006-06-21, 12:40 Sobotnie grilowanie z renault
24 czerwca w miescie niedzwiedzia (chelmie) odbedzie sie Czerwcowy
Grill Uzytkownikow Renault.
Wszystkich chetnych bardzo serdecznie zapraszamy. Ok. godz.14.30-14.45
bedziemy czekac na was przy wjezdzie do chelma pod salonem skody. Kiedy
wszyscy sie zbiora ruszymy konwojem zad jeziorko (zoltance) w docelowe
miejsce grilla.
Organizacyjnie: grill, wegiel i woda do picia bedzie. Miesko, piwko i
inne w swoim zakresie co kto lubi. Jakiekolwiek propozycje mile
widziane.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam i czekam na chetnych.
ooo! super...moze i ja wygospodaruje jakies piec minut
a mozna by bylo wiecej info?? np. adres salonu skody lub ew. od ktorej strony wjazd do chelma chodzi
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
w sobotę jestem na weselu chrześnicy.W niedz.-poprawiny. Ale gdyby nie to - to moze by się
pogrilowało
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
po dwóch..
kudlaty_r19 [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-21, 15:49
blondas bedziemy czekac przy salonie skody przy samym wjezdzie do chelma od strony lublina. tak sie sklada ze salon jest na wylotowce. a jak bedziecie wjezdzali to na bank nas zobaczycie
[ Dodano: 2006-06-21, 16:51 ]
a jezeli chodzi o info to wszystko jest ujete na gorze a tak na powaznie jak cos konkretnego to na gg pisac. po 23 jestem napewno zawsze ale i w dzien mozna mnie trafic
oki Konrad! jak bede dojezdzal do Lublina to dryndne do Ciebie...
z tymi Pulawami dobry pomysl... bedzie okazja juz cos ustalic,pogadac na temat wrzesnia
szkoda ze Tomala nie jedzie to bylo by nam razniej
Blondas -już od długiego czasu mnie nosi/ i sam nie wiem czemu/ , by wybrać się
w tamte okolice tzn Kazimierz,Nałęczów,Sandomierz,Lublin.Tak, że nie zdziw się jak któregoś pięknego poranka przyjdzie sms z propozycją wyjazdu
( Dzień Świra )
po dwóch..
trzymam za slowo! ja rowniez tamte naprawde piekne rejony Polski strasznie zaniedbalem bo ostatnio bylem w 2000r nad Solina i od tamtej pory jezdze ciagle w przeciwna strone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum