Dla mnie bomba, nie jestem tylko pewien czy żółta ramka będzie dobrze wyglądać na jasnych reniach. Trzeba będzie porzymierzyć
Rozumiem, że to nie propozycja, tylko produkt finalny. Poprosimy więc szczegóły dotyczące zakupu i dostawy
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Oto konkretna wycena dla 200 sztuk ramek:
a. ramka z żółtą obwódką, nadruk biały i żółty = 3,60 pln netto/szt.
b. ramka bez żółtej obwódki, nadruk biały i żółty = 3,00 pln netto/szt.
Proszę o potwierdzenie schematu malowania oraz info, jaki dokument ma być
dołączony do przesyłki (paragon fiskalny, czy faktura VAT).
Zamówienie powinno być gotowe w ciągu 4 dni roboczych.
No to ja biore 2 komplety czyli 4 sztuki odrazu może być z żółtka obw... pomysł super wykonanie rówznież na mojej czarnej strzale bedzie wygladało ok...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Zeb...nie widze przeciwskazan
a zamowilem celowo 200 coby nie latac co chwila do Gdanska po nastepne...
mam nadzieje ze na zlotach naszych i nie tylko sie z powodzeniem sprzedadza wszystkie....
ja osobiscie zmieniam od razu podkladki na nasze klubowe w swoich i rodziny autach
Ostatnio zmieniony przez blondas 2006-06-22, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Piotrek (krk800)
Rene [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-22, 19:37
ja tez,ja tez chce ! czy Kolega Blondas prowadzi sprzedaz wysylkowa? jak tak to ja biore 4 szt. ale bedzie wypas wygladalo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum