Wysłany: 2006-06-26, 21:31 projekt kubka klubowego
poniewaz zbliza sie nasz zlot letni oraz zlot wrzesniowy postanowilem ostro ruszyc z produkcja naszych klubowych gadzetow...proponuje abyscie tu sie wykazali o ile macie ochote i zaproponowali jakis projekt kubka klubowego bo to on wlasnie bedzie teraz wziety na warsztat...
oczywiscie interesuja mnie projekty w formie obrazkowej a nie pisanej
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-06-26, 22:03
A jednak napisze bo to jest ze tak powiem troche trudne do zobrazkowania, ale do zobrazowania w sam raz:)
O co chodzi.. o to zeby kazdy dal zdjecie swojej reni tak pod katem 45 stopni wzgledem boku i przodu.. i wladowac to na kubek...
Wiem ze moze byc z tym troche klopotow, ale komu nie bezie na tyle zalezalo, zeby znalesc chwile czasu zrobic zdjecie (pozyczyc aparat, zrobic zwyklym i zeskanowac - naprawde teraz jest w okolo tego tyle ze gdzies ktos znajdzie dojscie) - ten bedzie mial taki kubeczek np z jakas przykladowa blyszczaca Renia 25 (a nie swoja)
a na pozostalej przestrzeni jakies insygnia klubowe:)
Nie wiem jak na to zapatruje sie Prezes - poczekajmy na jego opinie (czy da sie to zrobic w rozsadnych kosztach, czy bedzie mial czas i ochote itd)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
niezła mysl z tymi kubkami. Proponuję aby na kubku znalazł się rysunek identyczny jak nalepka klubowa. Bez zbednych ceregieli. Krótko, zwięźle i na temat. Z zachowaniem kontrastu miedzy kolorem kubka a rysunkiem. czarny - żólty, czerwony - biały (tak partiotycznie po giertychowemu )
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Tak poza tym, to widzę kubek porcelanowy, z logo klubu. Wystarczy chyba. Pomysł Szopena jest ciekawy, ale niestety kosztowny. Nie ma to jak taśmowa produkcja
logo klubowe to mur beton bedzie...
co do reszty jak pisal Tombog tylko tasmowka wchodzi w rachube poniewaz w innym przypadku cena jednostkowa moze siegnac nawet 25 pln za sztuke
po powrocie ze zlotu w Czechach pokaze wam swoja wizje i jesli zaakceptujecie moj projekt taki bedziemy mieli kubas
co nie znaczy ze nie macie dalej proponowac swych wizji na temat...
co poza logiem...?
ja proponuje cos co maja wspolnego nasze renie...np.zdjecie fragmetu deski rozdzielczej z jakims konkretnym ustwieniem zegarow lub cos w tym stylu
Rene [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-27, 19:01
Zamawiam , zamawiam ! pomysl jet super mi sie podoba jesli takie cos wypali to ja sie juz zapisuje na taki kubeczek
Podpisuję się pod kubkiem z logo. A może by jeszcze dodać gdzieś porozrzucane napisy wersji, TX TXE BACCARA V6 INJECTION TURBO DX itd. Oczywiście krój liter jak w oryginale
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2006-06-27, 23:52
Ja co do kubka się nie wypowiadam, ponieważ do tej pory niedostałem ani naklejki klubowej ani smyczy o które prosiłem (chyba ze 3 razy). Więc jak znam życie to kubka tez niedostanę.
Wiem że teraz jestem tu żadko ale ostatnio duzo czasu poswięcam rodzinie i jeszcze sprawy staram się poszerzać swoją wiedzę info.
Ale to chyba nie dyskryminuje mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum