Studys, nikt tu nie jest niżej innych. Jeśli nie dostałeś czegoś co zamawiałeś, to PW do Blondasa w sprawie naklejek i Konrada w sprawie smycz. Na pewno sytuacja się wyjaśni
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Oo pomysł kubka też mi się podoba jak bede w polsce to bede musiał sobie ful zestaw zamówić... Ale narazie Studys nie tylko ty jesteś bez zestawu klubowego
Mnie się podoba ten pomysł żeby jeszcze były porozrzucane te napisy tx baccara TD itp itd.
Logo klubowe, a wokół rantu górnego i dolnej krawędzi oznaczenia modeli- koniecznie Monaco musi być . Inna wersja- powtarzające się oznaczenia modeli ukośnie w charakterze tapety na całości i na tym szlachetne logo klubowe.
Posiadam czcionki Renaulta w TTF i mogę udostępnić w razie potrzeby.
Nie wiem czy mozna skądś pobrać wzór logo- np w *.cdr- gdybym miał takowe to bym się sam pobawił.
ja mam logo z lat osiemdziesiatych (taki jak jest w PH1) w postaci wektorowej wiec moge podeslac. gdzies mialem stronke z ktorej to sciagnalem, tam byly wszelkie loga i wzory napisow jakie renault wymyslil, jak znajde to napisze
...no i te zazdrosne spojrzenia "z kąd on ma taki fajny kubek"
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Chodziło mi o logo naszego klubu. Przecież nie będę go rysował od początku. A to najważniejszy element kompozycji. Nie wiem czy można skądś je pobrać i o to pytałem.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
GOALKEPER teraz to chyba za wczesnie na takie pytania....
to zalezy od tego ile osob zadeklaruje chec posiadania z czego bedzie zrobiony i jakiej bedzie wielkosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum