Ha w pracy mam skaner ale przelotowy Już o tym myślałem. Jak będę miał więcej czasu to wybiorę się do brejdaka i uniego zrobię skan. Apropo, jak ktoś ma jakieś katalogi to nich się dzieli!!!!!!
szczerze to powiem ze przody to te samochody maja ochydne normalnie rodem z JETSONOW a tak apropos moze ktos podac raz jeszcze linka do renault25 DCi i czy to podpucha czy faktycznie cos takiego ma byc ?
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
slawek1962 [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-04, 08:25
oby takie brzydale nie weszly do seryjnej produkcji
hmmmm, mam nadzieję, że nie wejdzie do produkcji Paskudztwo jakieś i gdzie jest panoramiczna szyba z tyłu ? Naprawdę ktoś tam u nich bierze kasę za pieprzenie projektów. U mnie nie ma szans za wygląd. Równie dobrze mogli to nazwać R26.
r25 dci... a mi sie tam podoba... lubie takie różne śmieszne kształty od renault ... w końcu z czasem stają się one i tak normalne... tak bylo ze sławna megane kwestia opatrzenia.... wydaje mi sie ze r25 nasze tez były troche inne nioż wszystkie samochody jak wchodziły do produkcji... wiec ja nie widze tu problemu... Ładna bestia rośnie
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
mi tam sie tez podoba
noo...moze poza tylnim zderzaczkiem...
tak samo vel satis mi sie podoba i napewno sobie kiedys takie auto kupie....to kwestia tylko czasu zeby jeszcze bardziej stanialy
Ostatnio zmieniony przez blondas 2006-07-04, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum